Zondag 24 maart: Storytrail stadswandeling door Haarlem vol historische helden

9 en 20 april 2017: Storytrail stadswandeling door Haarlem

PERSBERICHT

Zondag 24 maart:
Storytrail stadswandeling door Haarlem vol historische helden

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 24 maart de eerste Storytrail stadswandeling Haarlem van het nieuwe seizoen. Verhalenverteller Franciscus gidst zijn publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Tijdens deze stadswandeling neemt verteller Franciscus zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd. Hij vertelt zo beeldend en meeslepend dat je als het ware wordt meegezogen naar het stadsverleden. Dat is het bijzondere van de Storytrail stadswandeling: u hoort de verhalen van vroeger niet alleen, u beleeft ze ook. In de eeuwenoude straten en stegen komt u oog in oog te staan met de helden en schurken van vroeger. U voelt hun angsten en passies, leeft met hen mee en krijgt zelfs de kans om even in hun schoenen te gaan staan.

Dwalend door Haarlem zult u heel wat bekende figuren uit de stadsgeschiedenis tegenkomen. Kenau bijvoorbeeld, de dappere verzetsheldin uit de Tachtigjarige Oorlog. En Laurens Janszoon Coster, de boekdrukker. Maar Franciscus brengt ook de verborgen, al bijna vergeten verhalen van de stad tot leven. Ga mee en laat u verrassen door een sprankelende mix van historie en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 24 maart 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter