Zondag 24 maart: Storytrail stadswandeling door Schoonhoven vol spannende sagen en legenden

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 24 maart:
Storytrail stadswandeling door Schoonhoven vol spannende sagen en legenden

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 24 maart in Schoonhoven de eerste Storytrail stadswandeling van het nieuwe seizoen. Verhalenverteller Johannes gidst zijn publiek door de binnenstad, op zoek naar sagen, legenden en historische verhalen.

Tijdens deze stadswandeling neemt verteller Johannes zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd. Hij vertelt zo beeldend en meeslepend dat je als het ware wordt meegezogen in de stadsgeschiedenis. Dat is het bijzondere van de Storytrail stadswandeling: u hoort de verhalen van vroeger niet alleen, u beleeft ze ook. In de eeuwenoude straten en stegen komt u oog in oog te staan met de helden en schurken van vroeger. U voelt hun angsten en passies, leeft met hen mee en krijgt zelfs de kans om even in hun schoenen te gaan staan. Zo komt de stadsgeschiedenis letterlijk tot leven.

Dwalend door Schoonhoven zult u heel wat bekende figuren uit de stadsgeschiedenis tegenkomen. Olivier van Noort bijvoorbeeld, de eerste Hollander die rond de wereld voer. En Marrigje Ariëns, de legendarische heks van Schoonhoven. Maar Johannes vertelt ook de verborgen, al bijna vergeten verhalen van de stad. Ga mee en laat u verrassen door een sprankelende mix van historie en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Schoonhoven begint op zondag 24 maart 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-schoonhoven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter