Zondag 26 maart: Storytrail Leiden, stadswandeling met verhalenverteller

Stadswandeling Leiden Franciscus Verteller Storytrail

PERSBERICHT

Zondag 26 maart: Storytrail Leiden, stadswandeling met verhalenverteller

Beleef de Leidse geschiedenis alsof u er middenin staat! Meesterverteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een Storytrail op zondagmiddag 26 maart.  Tijdens een prachtige stadswandeling vertelt hij u het verhaal van Leidens beleg en ontzet.

De verhalenverteller neemt u mee naar de tijd van de 80-jarige oorlog. De Spaanse troepen hebben Leiden omsingeld. Geen vlok meel en geen kruimel brood kan de stad meer in. De Spanjaarden willen de stad uithongeren en zo tot overgave dwingen. Hoe lukt het de Leidenaren om dat beleg te doorstaan? Welke listige plannen bedenken zij om van de Spanjaarden af te komen? Hoe groeit burgemeester van der Werff uit tot een stadsheld? En wat is de rol van de legendarische Leidse Glippers? U komt het allemaal te weten tijdens deze Storytrail stadswandeling. Geen saaie historische feitjes, maar meeslepende verhalen voor jong en oud!

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 26 maart 2017 om 14.00 uur op de Doelenbrug (hoek Groenhazengracht – Oude Varkenmarkt). Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer vóór 23 maart met de kortingscode STORYTRAIL7BS7673 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter