Zondag 29 juli: Beleef een historisch Leids avontuur met verhalenverteller Franciscus

franciscus-07-verteller-stadswandeling-storytrail-2

PERSBERICHT

Zondag 29 juli:
Beleef een historisch Leids avontuur met verhalenverteller Franciscus

Op zondagmiddag 29 juli kunt u tijdens de Storytrail stadswandeling een duik nemen in de geschiedenis van Leiden. Verhalenverteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Dwalend door straten en stegen beleeft u het legendarische beleg van Leiden in de Tachtigjarige Oorlog. 

In het jaar 1574 wordt Leiden maandenlang omsingeld door het Spaanse leger. Niemand kan de stad meer in of uit. De bevolking zit opgesloten tussen de stadsmuren. De voorraden raken op. Honger en ziekte grijpen om zich heen. Wanhopig proberen de mensen te overleven.

In de Storytrail stadswandeling Leiden neemt verteller Franciscus u mee naar deze benarde tijd. Anderhalf uur lang zit u gevangen in de stad. Hoe zult u het beleg doorstaan? Ontdek het aan de hand van de spannende, bizarre en hilarische verhalen van Franciscus. Ontmoet de helden en schurken uit 1574, leef met hen mee, voel uw maag knorren van de honger, verzin een geweldige list en vier feest als de Watergeuzen de stad eindelijk komen bevrijden. De Storytrail stadswandeling Leiden is een heerlijk vertelavontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op zondag 29 juli 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter