Zondag 29 oktober 2017: Op avontuur in Amersfoort met verhalenverteller Bastiaan de Zwitser

Zo 9 okt. 14:00 uur Stadswandeling Utrecht – Verhalenverteller Bastiaan de Zwitser

PERSBERICHT

Zondag 29 oktober 2017:
Op avontuur in Amersfoort met verhalenverteller Bastiaan de Zwitser

Op zondagmiddag 29 oktober kunt u de geschiedenis van Amersfoort op een bijzondere manier beleven tijdens de Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Bastiaan de Zwitser van Theatergroep Stadsavonturen is uw gids. Dwalend door de prachtige binnenstad tovert hij de meest fantastische sagen en legenden uit zijn hoge hoed.

In de sprookjesachtige straten van de Keistad liggen vreemde geschiedenissen verborgen. Stelt u zich voor: je gaat een avondje naar de herberg en belandt met een kater op de brandstapel. Of heel Amersfoort is opeens in de ban van een gruwelijk spook. Of de burgers van de stad gaan een weddenschap aan en worden het mikpunt van spot in heel Europa. Het is allemaal gebeurd, lang geleden. De verteller voert u mee terug naar die duistere tijden van weleer. Ga mee, lach, huiver en geniet samen met uw mede-wandelaars van een onvergetelijke middag.

De Storytrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 29 oktober 2017 om 13.30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amersfoort. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7BS421R en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter