Zondag 3 september 2017: Beleef de bizarre verhalen van Utrecht!

Zondag 19 maart 2017: Storytrail Utrecht, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 3 september 2017: Beleef de bizarre verhalen van Utrecht!

Theatergezelschap Stadsavonturen biedt u op 3 september tijdens het Uitfeest een buitengewone voorstelling aan. Meestervertellers Bastiaan de Zwitser en Rinus Zwabber nemen u mee op een Storytrail stadswandeling. Dwalend door de eeuwenoude straten kunt u genieten van de mooiste sagen en legenden van de Domstad.

De verteller is uw gids tijdens een zwerftocht door het hart van Utrecht én door de bizarre stadsgeschiedenis. Sagen en legenden openen een wereld van list, bedrog, ellende en geluk. Ga mee en zie Utrecht door de ogen van eeuwenoude Utrechters.

Smaakt de korte proefwandeling naar meer? U kunt de Storytrail stadswandeling Utrecht iedere zondag beleven tijdens de open inschrijving. Of kies voor een kickstart en bepaal zelf datum en tijd. De verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen staan het hele jaar klaar om met u af te dalen naar het diepe donkere verleden van het prachtige Utrecht – en 25 andere historische steden in Nederland.

Meewandelen op zondag 3 september? Op is op, dus reserveer nu een gratis plekje via: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Vertrek vanaf de Stadhuisbrug tussen 13.30 en 16.30 uur. Check de nog beschikbare tijden op de website. De gratis Storytrail-proefwandeling duurt ongeveer 40 minuten.

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter