Zondag 3 september 2017: Storytrail stadswandeling Amersfoort

Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 3 september 2017: Storytrail stadswandeling Amersfoort

Op zondag 3 september kunt u de geschiedenis van Amersfoort op een bijzondere manier beleven tijdens de Storytrail stadswandeling Amersfoort: een historische stadsrondleiding en verteltheatervoorstelling in één. Verhalenverteller Louise Wandelaar van theatergroep Stadsavonturen is uw gids.

Dat de geschiedenis van Amersfoort uit meer bestaat dan alleen oude gebouwen en jaartallen, merkt u al snel als u op stap gaat met Louise Wandelaar. Met haar spannende en vermakelijke verhalen wekt de vertelster de stadsbewoners van lang geleden tot leven. Waarom waren zij zo bang voor spoken? Wat deden zij om zich te beschermen tegen hekserij? En hoe kwamen zij op het idee om keien te gaan verslepen? Tijdens de Storytrail stadswandeling Amersfoort kunt u het allemaal zelf beleven. Anderhalf uur lang waant u zich eeuwen terug in de tijd.

De Storytrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 3 september 2017 om 14.00 uur bij de bron op het plein, Hof, Amersfoort. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amersfoort. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7MP5619 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter