Zondag 4 december: Storytrail Amsterdam onthult geheimen van Sint Nicolaas

anna-johanna-01-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

november 2016

Zondag 4 december: Storytrail Amsterdam onthult geheimen van Sint Nicolaas

Op zondag 4 december neemt verhalenverteller Anna Johanna u mee door het eeuwenoude Amsterdam, de stad van Sint Nicolaas. Zij verhaalt hoe de Sint het begin van de stad mogelijk maakte en daardoor schutspatroon van de stad werd. En hoe de traditie van het Sint Nicolaasfeest dankzij de Amsterdammers de reformatie overleefde.

Ooit was Amsterdam een stad van wonderen, waar pelgrims, zeelieden, monniken, lichtekooien en nonnen elkaar voor de voeten liepen. De oudste verhalen stammen uit die tijd en Anna Johanna hoorde ze zelf van haar grootvader. De dag voor het Sinterklaasfeest neemt zij u mee langs de grote en kleine wonderen en mirakels van de Sint Nicolaasstad: Amsterdam.

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 4 december om 11.00 uur op de Dam. Tickets kosten € 17 (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amsterdam.

Reserveer voor donderdag 1 december met de kortingscode STORYTRAIL6NW174 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

— Einde Bericht —

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), F.C. Dondersstraat 25, 3572 JB  Utrecht.
Tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.

Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen. “Onze passie: het publiek meenemen in ons bizarre en rijke verleden.”

Foto: Storytrail.nl
Fotobijschrift: Verhalenverteller onthult de geheimen van de Amsterdamse Sinterklaas.
Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

 

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter