Zondag 8 november: StoryTrail stadswandeling Den Haag met verteller Godefridus

godefridus2-verteller-stadswandeling-70

PERSBERICHT

Zondag 8 november: StoryTrail stadswandeling Den Haag met verteller Godefridus

Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een avontuurlijke StoryTrail stadswandeling door Den Haag. Op zondag 8 november neemt hij je mee op een reis door de bewogen geschiedenis van de eeuwenoude stad aan de duinen.    

Wie met Godefridus door Den Haag wandelt, zal genieten van de prachtige grachten, pleinen, kerken en paleizen die de stad rijk is – maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over Hoekse en Kabeljauwse twisten. Moord en doodslag. Kak en bluf. Én natuurlijk over de enige echte Haagse ooievaar.

Dwalend door de historische straten tovert Godefridus de ene na de andere stadslegende uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Den Haag tijdens een vertel-avontuur dat je niet snel meer zult vergeten. 

De StoryTrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 8 november 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter