Zondag 9 december: Avontuurlijke verhalenwandeling door de geschiedenis van Breda

Zo 2 okt. 14:00 uur Stadswandeling Gouda – Verhalenverteller Erik de Beweerde

PERSBERICHT

Zondag 9 december:
Avontuurlijke verhalenwandeling door de geschiedenis van Breda

Verhalenverteller Erik de Beweerde verzorgt op zondagmiddag 9 december een enerverende Storytrail stadswandeling in Breda. Wandelend door straten en stegen vertelt hij de mooiste, spannendste en meest romantische stadsverhalen uit de tijd van de Tachtigjarige Oorlog.  

Verteller Eric is niet zo goed in jaartallen, en daarvan zult u er tijdens zijn Storytrail stadswandeling dan ook niet veel te horen krijgen. Meeslepende verhalen vertellen – dat is zijn specialiteit. Wie met Eric door de stad loopt, waant zich in een andere eeuw. U hoort de verhalen van vroeger niet alleen, u beleeft ze ook! De verteller neemt u mee naar de tijd van de Tachtigjarige Oorlog, toen Breda werd belaagd door soldaten van de Spaanse koning. Laat u meesleuren in de geschiedenis, kruip in de huid van rijke lui en arme sloebers, kom in opstand, draai legercommandant Houtepen een loer, droom van een onmogelijke liefde, zoek troost in het Begijnhof en vaar als verstekeling mee in het roemruchte Turfschip van Breda. De Storytrail stadswandeling van verteller Eric is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Breda begint op zondag 9 december 2018 om 14.00 uur op de Grote Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter