Zondag 2 juni: StoryTrail Theaterwandeling door Gouda vol prachtige stadsverhalen

godefridus2-verteller-stadswandeling-69

Zondag 2 juni: StoryTrail Theaterwandeling door Gouda vol prachtige stadsverhalen

De geschiedenis van Gouda beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 2 juni. Verhalenverteller Godefridus van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen gaat hij je niet vertellen. Spannende verhalen des te meer!

De StoryTrail stadswandeling Gouda laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De eeuwenoude Goudse grachten, stegen en pleinen vormen het decor waarin je de historische verhalen van de stad gaat beleven.

Fantastische verhalen zijn dat, want Gouda heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. De verteller laat je kennismaken met hoge heren, arme zakkendragers, sluwe booswichten en slimme viswijven. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verhalenverteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zondag 2 juni 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

Johannes

Laat een reactie achter