Zondag 1 en zondag 8 oktober 2017: Storytrail stadswandeling Utrecht met Rinus Zwabber

rinus4-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 1 en zondag 8 oktober 2017: Storytrail stadswandeling Utrecht met Rinus Zwabber

Ontdek de verborgen verhalen van Utrecht tijdens een zwierige stadswandeling met meesterverteller Rinus Zwabber. De acteur van theatergezelschap Stadsavonturen neemt u mee door de stadsgeschiedenis en laat u genieten van eeuwenoude sagen en legenden.  

Utrecht heeft in zijn lange historie heel wat beroemde inwoners gekend. Marco van Basten, Herman van Veen, Gerrit Rietveld… Maar ook heel lang geleden al. Hier woonden ooit geharde Romeinse soldaten, gepassioneerde bouwmeesters en hartstochtelijke heiligen. Helden en schurken hebben hier geleefd. Zij komen tot leven in de meeslepende verhalen van verteller Rinus Zwabber. Ga mee en geniet van een heerlijke mix van theater, historie en gezelligheid.

Verteller Rinus Zwabber is uw gids op zondag 1 en zondag 8 oktober 2017. De Storytrail stadswandeling Utrecht begint om 14.00 uur op het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7PF421R en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter