Zondag 15 oktober 2017: Storytrail stadswandeling Hoorn met verhalenverteller Johannes

Zo 9 okt. 14:00 uur Stadswandeling Hoorn – Verhalenverteller Johannes

PERSBERICHT

Zondag 15 oktober 2017:
Storytrail stadswandeling Hoorn met verhalenverteller Johannes

Kom op 15 oktober naar Hoorn en beleef de stadsgeschiedenis tijdens een buitengewone stadswandeling. Verhalenverteller Johannes van theatergroep Stadsavonturen is uw gids. Hij wijst u de weg door de bewogen historie van Hoorn en brengt de verhalen van de stad op meeslepende wijze tot leven.

De verteller neemt u mee terug naar de Gouden Eeuw, toen Hoorn een van de belangrijkste steden was van heel Holland. Wandelend door de prachtige oude binnenstad ontmoet u de helden en schurken van toen. Maak kennis met de grootste weldoener uit de stadshistorie, verdedig de stad tegen de Spanjaarden, ontdek het geheim van de Rode Steen, ga mee naar zee met schipper Bontekoe… En geniet samen met uw mede-wandelaars van een bijzondere mix van verhalen, theater en historie.

De Storytrail stadswandeling Hoorn begint op zondag 15 oktober 2017 om 14.00 uur op de Rode Steen in Hoorn, bij het standbeeld van J.P. Coen. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-hoorn. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7BS421R en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter