14-16 juli 2017: de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

14-16 juli 2017: de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen
Beleef Middelburg, Goes en Zierikzee tijdens een Storytrail stadswandeling

Theatergezelschap Stadsavonturen komt in juli naar Zeeland met drie bijzondere vertelvoorstellingen. Verhalenverteller Johannes neemt u mee op een avontuurlijke ontdekkingstocht door de mooiste Zeeuwse steden. Ga mee met een Storytrail stadswandeling en beleef de rijke geschiedenis van Middelburg (14 juli), Goes (15 juli) en Zierikzee (16 juli).

De Storytrail stadswandeling is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De verteller brengt een aanstekelijke mix van vrolijke, spannende en soms bloedstollende sagen en legenden. De oude binnensteden van Middelburg, Goes en Zierikzee vormen het decor waarin een wereld van list, bedrog, geluk en heldenmoed voor u open gaat. Wandel mee en zie de geschiedenis van Zeeland door de ogen van graven, zeevaarders, viswijven, boeven en bouwmeesters. Een buitengewone ervaring die u niet snel zult vergeten!

Tijdens de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen is er een Storytrail stadswandeling in Middelburg (vrijdag 14 juli), Goes (zaterdag 15 juli) en Zierikzee (zondag 16 juli). Aanvang: 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7BS9437 en betaal slechts € 12 per persoon per voorstelling (kinderen: € 4).

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter