10 september 2017: Storytrail stadswandeling Den Bosch

Donderdag 20 april, zondag 14 mei en zaterdag 20 mei 2017: Storytrail stadswandeling Den Bosch

PERSBERICHT

10 september 2017: Storytrail stadswandeling Den Bosch

Geen gewone stadsrondleiding, maar een heerlijke mix van verhalen, geschiedenis en verteltheater. Dat is de Storytrail stadswandeling ‘s-Hertogenbosch. Meesterverteller Reijckhart van theatergroep Stadsavonturen is uw gids op zondagmiddag 10 september. Ga met hem mee en maak een onvergetelijke reis door de tijd.

Dwalend door de prachtige straten en stegen van de binnenstad neemt de verhalenverteller u mee naar het diepe verleden van ’s-Hertogenbosch. U ontdekt hoe de Hertog van Brabant negen eeuwen geleden de stad stichtte. U ontmoet de Bossche helden, schurken, heiligen en gelukszoekers van lang geleden. En samen met uw mede-wandelaars vindt u de bron van de Bossche gezelligheid. Ga mee en duik in de sprookjesachtige geschiedenis van de mooiste stad van Brabant.

De Storytrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 10 september 2017 om 14.00 uur op de Markt voor het Stadhuis. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-bosch. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7RS5619 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter