10 september 2017: Storytrail stadswandeling Utrecht

rinus4-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

10 september 2017: Storytrail stadswandeling Utrecht

Utrecht is een stad vol prachtige, spannende en soms huiveringwekkende verhalen. Verhalenverteller Rinus Zwabber van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt u de mooiste tijdens zijn Storytrail stadswandeling Utrecht op zondag 10 september. Ga met hem mee en geniet van een heerlijke mix van verteltheater, historie en gezelligheid.

Dwalend door straten, stegen en binnentuinen neemt verteller Rinus Zwabber u mee naar het diepe stadsverleden. Voor u het weet, waant u zich eeuwen terug in de tijd. Beleef hoe bisschoppen de scepter zwaaien in de stad, ga op pad met de legendarische helden en schurken van toen en hoor hoe Utrecht een Domstad werd. De Storytrail stadswandeling Utrecht is een cultureel en avontuurlijk uitje voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 10 september 2017 om 14.00 uur op het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7PF5619 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter