11 en 12 mei: Wandeling vol spannende verhalen door Historisch Delfshaven

Stadswandeling Rottedam Oude Haven verhalenvertellern Jacobus

PERSBERICHT

11 en 12 mei: Wandeling vol spannende verhalen door Historisch Delfshaven

Op zaterdag 11 en zondag 12 mei komen de verhalenvertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen naar Historisch Delfshaven. Tijdens de Storytrail stadswandeling vertellen zij meeslepende verhalen over de geschiedenis van dit unieke stukje Rotterdam.  

De Storytrail stadswandeling Delfshaven houdt het midden tussen een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling. Wandelend door de eeuwenoude straten nemen de vertellers u mee naar de tijd dat Delfshaven een belangrijke havenstad was. U ontdekt een stad van zeevaarders, zakkendragers, haringvissers en walvisjagers. U maakt kennis met de ambitieuze Stadskastelein. En u hoort het verhaal van Piet Hein, die ooit in Delfshaven werd geboren. Zo is geschiedenis niet saai, maar een belevenis die u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Rotterdam-Delfshaven begint op zaterdag 11 mei 2019 (verteller Johannes) en zondag 12 mei 2019 (verteller Jacobus) om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter