Zaterdag 15 juni: Wandeling vol wonderlijke verhalen door de geschiedenis van Den Bosch

eric-de-beweerde-04-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zaterdag 15 juni:
Wandeling vol wonderlijke verhalen door de geschiedenis van Den Bosch

Beleef de bewogen geschiedenis van Den Bosch met verhalenverteller Erik de Beweerde. Op zaterdag 15 juni neemt hij u mee door de eeuwenoude straten van de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste, vreemdste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Een stadswandeling met verteller Eric is een bijzondere ervaring. De acteur van theatergezelschap Stadsavonturen neemt u mee naar het verre verleden van ’s-Hertogenbosch. U ontdekt de geheimen van de legendarische Moerasdraak. U geniet van de verhalen die achter de stadsgevels verborgen liggen. En u beleeft de bloedstollende avonturen van de helden en schurken uit het Bossche verleden. Ga mee met de Storytrail stadswandeling Den Bosch en geniet van een heerlijke mix van historie en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Den Bosch begint op zaterdag 15 juni 2019 om 15.30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter