Storytrail stadswandeling op zondag 12 mei: Beleef de geschiedenis van Zwolle met verteller Godefridus

stadswandeling zwolle storytrail verhalen verteller godefridus handen

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling op zondag 12 mei:
Beleef de geschiedenis van Zwolle met verteller Godefridus

Op zondag 12 mei komt de geschiedenis van Zwolle op een unieke manier tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen gidst zijn publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Een stadswandeling met Godefridus is een bijzondere belevenis. De verteller neemt zijn publiek mee naar lang vervlogen tijden, naar een stad vol wonderlijke sagen en legenden. U ontdekt de geheimen die schuilgaan achter de gevels van de statige monumenten in de binnenstad. U maakt kennis met de Blauwvingers die daar ooit woonden en werkten. En u hoort hun verhalen. Zo beleeft u bloedstollende avonturen met duivels en roofridders. Maar u geniet ook van vermakelijke stadsvertellingen over boerenslimheid en koopmanschap. Tijdens de Storytrail stadswandeling leert u het oude Zwolle op een nieuwe manier kennen!

De Storytrail stadswandeling Zwolle begint op zondag 12 mei 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-zwolle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter