11 oktober: StoryTrail stadswandeling Historisch Delfshaven – Beleef eeuwenoude stadsverhalen met verteller Hildebrand

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

11 oktober: StoryTrail stadswandeling Historisch Delfshaven
Beleef eeuwenoude stadsverhalen met verteller Hildebrand

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 11 oktober de eerste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen in Historisch Delfshaven. Verhalenverteller Hildebrand gidst zijn publiek door het eeuwenoude stadje en vertelt de mooiste verhalen uit de geschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling Delfshaven laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De prachtige stegen, grachten en bruggetjes van Delfshaven vormen het decor waarin Hildebrand je de verhalen van de stad laat beleven.

Fantastische verhalen zijn dat, want Delfshaven heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Vraag dat maar aan de walvisvaarders, de zakkendragers, de haringvissers en de nietsontziende kapers die hier eeuwen geleden de dienst uit maakten. Samen met Hildebrand neem je een duik in de diepe, donkere stadsgeschiedenis. Voor je het weet sta je middenin de 17e eeuw, middenin een historisch avontuur. Ga je mee? De verteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Historisch Delfshaven begint op zondag 11 oktober 2020 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter