11 en 25 oktober: StoryTrail stadswandeling Den Bosch – Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Reijckhart

Storytrail Stadswandeling Den Bosch

PERSBERICHT

11 en 25 oktober: StoryTrail stadswandeling Den Bosch
Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Reijckhart

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 11 en zondag 25 oktober twee bijzondere StoryTrail stadswandelingen door ‘s-Hertogenbosch. Verhalenverteller Reijckhart gidst zijn publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling Den Bosch laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De Bossche straten, pleinen en stegen vormen het decor waarin Reijckhart je de verhalen van de stad laat beleven.

Fantastische verhalen zijn dat, want Den Bosch heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Bizarre wonderen en ongelooflijke mirakels. Gebeurtenissen waarbij je denkt: hoe kán dat toch? Nou, in een andere stad waren die wonderen waarschijnlijk nooit mogelijk geweest. Maar in Den Bosch kan alles. De heiligen en schijnheiligen uit de stadsgeschiedenis kunnen je daar alles over vertellen. Samen met verteller Reijckhart daal je af in het diepe donkere verleden. En voor je het weet sta je middenin een grandioos historisch avontuur. Ga je mee? Je bent van harte welkom. 

De StoryTrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 11 en zondag 25 oktober 2020 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter