11 en 25 oktober: StoryTrail stadswandeling Zwolle – Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Godefridus

godefridus2-verteller-stadswandeling-70

PERSBERICHT

11 en 25 oktober: StoryTrail stadswandeling Zwolle
Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Godefridus

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 11 en zondag 25 oktober de eerste StoryTrail stadswandelingen van dit seizoen in Zwolle. Verhalenverteller Godefridus gidst zijn publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling Zwolle laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De Zwolse straten, pleinen en stegen vormen het decor waarin Godefridus je de verhalen van de stad laat beleven.

Fantastische verhalen zijn het, want de Zwollenaren zijn altijd erg slim geweest en ook heel ondernemend. Daarmee hebben zij veel macht en rijkdom weten te vergaren. Maar ze hebben ook heel wat haat en nijd over zich afgeroepen. Zo kregen zij slaande ruzie met de buursteden. En met Hertog Karel van Gelre.

Hoe die vetes zijn afgelopen? De Blauwvingers van lang geleden kunnen je dat in geuren en kleuren vertellen. Voor je het weet sta je in de donkere stadsgeschiedenis, middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? Verteller Godefridus zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Zwolle begint op zondag 11 en zondag 25 oktober 2020 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zwolle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter