Zondag 11 oktober: StoryTrail stadswandeling Zutphen met verteller Marie Louise

deventer_yt

PERSBERICHT

Zondag 11 oktober: StoryTrail stadswandeling Zutphen met verteller Marie Louise

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Zutphen. Op zondag 11 oktober neemt verteller Marie Louise van theatergezelschap Stadsavonturen haar publiek mee naar het verre verleden van de stad.  

Wie met Marie Louise door Zutphen wandelt, zal genieten van de vele prachtige huizen, kerken, torens en bolwerken die de stad rijk is – maar vooral van de verhalen die achter die stenen façades verborgen liggen. Verhalen over mensen van vlees en bloed. Over de Vikingen, de Spanjaarden en al die andere vijanden die Zutphen klein probeerden te krijgen. Over Zutphenaren als Derk Reesink, die moedig stand hield in het krijgsgeweld. En over Slimme Henkie, die voor elk probleem een oplossing wist.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Marie Louise de ene na de andere legende tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Zutphen tijdens een vertel-avontuur dat je niet snel meer zult vergeten. 

De StoryTrail stadswandeling Zutphen begint op zondag 11 oktober 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/zutphen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter