4 en 11 oktober: StoryTrail stadswandeling Utrecht Beleef sagen, legenden en historische stadsverhalen

storytrail-utrecht-met-rinus-zwabber

PERSBERICHT

4 en 11 oktober: StoryTrail stadswandeling Utrecht
Beleef sagen, legenden en historische stadsverhalen

Op zondag 4 en zondag 11 oktober kun je weer een duik nemen in de Utrechtse stadsgeschiedenis met de verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen. Dwalend door de binnenstad vertellen zij je de mooiste sagen, legenden en historische verhalen.  

De StoryTrail stadswandeling Utrecht laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De grachten, pleinen en stegen van de Domstad vormen het decor waarin je de verhalen van de stad gaat beleven.

Fantastische verhalen zijn het, want Utrecht heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Sensationele wonderen, gruwelijke misdaden, allesvernietigend noodweer en heel veel menselijk lief en leed. De heiligen en schijnheiligen uit de stadsgeschiedenis kunnen je daar alles over vertellen. Samen met de verteller daal je af in het diepe donkere verleden, en voor je het weet sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? Je bent van harte welkom.  

De StoryTrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 4 en zondag 11 oktober 2020 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter