Zaterdag 26 september en zondag 4 oktober: StoryTrail stadswandeling Gouda

StoryTrail-stadswandeling-Utrecht-verteller-Brot-van-Gromme-Kom-mee

PERSBERICHT

Zaterdag 26 september en zondag 4 oktober: StoryTrail stadswandeling Gouda
Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Brot van Gromme

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zaterdag 26 september en zondag 4 oktober de eerste StoryTrail stadswandelingen van dit seizoen in Gouda. Verhalenverteller Brot van Gromme gidst zijn publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling Gouda laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De Goudse grachten, pleinen en stegen vormen het decor waarin Brot je de verhalen van de stad laat beleven.

Fantastische verhalen zijn het, want Gouda heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Een stadsbrand, een bieroorlog en heel veel menselijk lief en leed. Brot laat je kennismaken met Goudse schippers, sluiswachters en viswijven die je daar alles over kunnen vertellen. Voor je het weet sta je in de donkere stadsgeschiedenis, middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? Verteller Brot van Gromme zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zaterdag 26 september 2020 om 13:00 uur en om 15:00 uur. Op zondag 4 oktober is de start om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter