StoryTrail stadswandeling op zondag 20 september: Beleef de geschiedenis van Zierikzee met verteller Hildebrand

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

StoryTrail stadswandeling op zondag 20 september:
Beleef de geschiedenis van Zierikzee met verteller Hildebrand

Op zondag 20 september kun je op avontuur in de geschiedenis van Zierikzee tijdens de StoryTrail stadswandeling. Verhalenverteller Hildebrand van Theatergezelschap Stadsavonturen gidst je door de eeuwenoude binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste sagen, legenden en historische stadsverhalen.    

De StoryTrail stadswandeling Zierikzee laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een schouwburg, maar frank en vrij in de buitenlucht. De eeuwenoude binnenstad van Zierikzee vormt het decor waarin Hildebrand het verleden tot leven wekt.  

Je komt terecht in een stad vol prachtige verhalen over liefde, macht, list en strijd. Je ontmoet keiharde veldheren, ambitieuze bouwmeesters, onverschrokken zeelieden én de aller grootste dierenvriend uit de hele geschiedenis van Zeeland. Slenter door straten en stegen, verdwaal in de tijd en bewonder de helden van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Zierikzee is een heerlijke belevenis voor jong en oud.      

De StoryTrail stadswandeling Zierikzee begint op zondag 20 september 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter