Zondag 13 december: StoryTrail stadswandeling door historisch Arnhem

Storytrail Stadswandeling Arnhem Verhalenverteller Phileas Overtuig

PERSBERICHT

Zondag 13 december: StoryTrail stadswandeling door historisch Arnhem

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 13 december de laatste StoryTrail stadswandeling van dit jaar in de binnenstad van Arnhem. Verhalenverteller Phileas neemt je mee door de bewogen geschiedenis van dit oude bolwerk van Gelre.   

In de Arnhemse Eusebiuskerk kun je een schitterend praalgraf bezoeken. Het is de rustplaats van Hertog Karel van Gelre, die ooit heerste over een groot deel van de Lage Landen. Hij maakte van Arnhem een machtige, steenrijke stad. Hoe is hem dat gelukt? Wat was zijn geheim? En hoe bestendig was de voorspoed die hij bracht?

Dat ga je allemaal ontdekken tijdens deze StoryTrail stadswandeling. Verteller Phileas neemt je mee naar de 16e eeuw en laat je die tijd beleven alsof je zomaar terug bent gestapt in de geschiedenis. Ga mee op avontuur met Hertog Karel en zijn duivelse rechterhand Maarten van Rossum. Bekwaam je in het geraffineerde spel van oorlog en diplomatie. Verover de wereld. Verlies haar weer. En probeer te raden wat de toekomst voor Arnhem in petto heeft. Zo geniet je van een unieke historische stadswandeling die je niet snel meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 13 december 2020 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter