Zondag 13 december: Beleef de sagen en legenden van Zutphen met verhalenverteller Marie Louise

deventer_yt

PERSBERICHT

Zondag 13 december:
Beleef de sagen en legenden van Zutphen met verhalenverteller Marie Louise

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 13 december de StoryTrail stadswandeling Zutphen met verhalenverteller Marie Louise. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je de eeuwenoude sagen en legenden van de stad.

Zutphen – wát een stad is dat! Een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. In die tijd brengt verteller Marie Louise de mooiste verhalen uit de geschiedenis van deze prachtige Hanzestad tot leven.   

Je zult zien: achter elke voordeur en op elke straathoek ligt er wel een wonderlijke sage of legende op je te wachten. Hoe is het bijvoorbeeld mogelijk dat Zutphen zo’n welvarende stad is geworden, terwijl het toch door de Vikingen én de Spanjaarden én de Bourgondiërs met de grond gelijk werd gemaakt? Wat spookte de Duivel uit in de Zutphense bibliotheek? En wat is het geheim van Slimme Henkie, de man die voor elk probleem een oplossing wist? Je gaat het allemaal ontdekken tijdens deze wandelende vertelvoorstelling, een heerlijk historisch avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Zutphen begint op zondag 13 december 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/zutphen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter