13 en 19 december: StoryTrail stadswandeling door historisch Den Bosch

Storytrail Stadswandeling Den Bosch

PERSBERICHT

13 en 19 december: StoryTrail stadswandeling door historisch Den Bosch

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 13 en zaterdag 19 december de laatste StoryTrail stadswandelingen van dit jaar in Den Bosch. Verhalenverteller Reijckhart neemt je mee door de bewogen geschiedenis van de Moerasdraak.   

’s-Hertogenbosch is een stad vol wonderen. Altijd geweest. Dat ontdek je al snel tijdens de StoryTrail stadswandeling. Verteller Reijckhart neemt je eeuwen mee terug in de tijd, om te horen wat de Bosschenaren van toen ons over de wonderbaarlijke stadsgeschiedenis te vertellen hebben. Nou, dat is niet mis. Voor je het weet raak je verzeild in de meest ongelooflijke gebeurtenissen, in prachtige mirakels en sprookjesachtige legenden.

In elke andere stad zou je zeggen: dát kan niet, die verhalen kunnen onmogelijk waar zijn. Maar in Den Bosch kan het dus wel. Tenminste, als je verhalenverteller Reijckhart mag geloven. En één ding is zeker: dat wil je maar al te graag, zo fantastisch zijn de avonturen die je met hem gaat meemaken in de Bossche geschiedenis. De StoryTrail stadswandeling is een ode aan deze fabelachtige stad, vol verrassing, humor en avontuur. Je bent van harte welkom.

De StoryTrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 13 december 2020 om 14:00 uur en op zaterdag 19 december 2020 om 11:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter