StoryTrail stadswandeling Amersfoort op zondag 15 maart: Beleef de mooiste stadsverhalen met verteller Bastiaan

de-zwitser-19-verteller-stadswandeling-storytrail-67

PERSBERICHT

StoryTrail stadswandeling Amersfoort op zondag 15 maart:
Beleef de mooiste stadsverhalen met verteller Bastiaan

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondagmiddag 15 maart de eerste StoryTrail stadswandeling van het nieuwe seizoen in Amersfoort. Verhalenverteller Bastiaan neemt je mee op een bijzondere reis door de geschiedenis.

Wie met Bastiaan door Amersfoort wandelt, kan genieten van een heerlijke mix van historie en verteltheater. Bastiaan is een echte meesterverteller. Je bent de eerste straathoek nog niet om, of je zit al middenin een meeslepende stadslegende. Achter elke Middeleeuwse gevel liggen weer nieuwe verhalen verborgen. Verhalen die de verteller met passie en humor tot leven wekt. Zo waan je je anderhalf uur lang eeuwen terug in de tijd, in een stad vol historische Amersfoortse helden en schurken. De StoryTrail stadswandeling Amersfoort is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 15 maart 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter