StoryTrail stadswandeling op zondag 5 april: Beleef de geschiedenis van Gouda met verhalenverteller Brot van Gromme

Storytrail wandeling met verhalenverteller - Brot van Gromme - Ik houd mn hoed vast - Foto door Rachel de liefde

PERSBERICHT

StoryTrail stadswandeling op zondag 5 april:
Beleef de geschiedenis van Gouda met verhalenverteller Brot van Gromme

Op zondag 5 april kun je de geschiedenis van Gouda op een unieke manier gaan beleven. Verhalenverteller Brot van Gromme is je gids tijdens de StoryTrail stadswandeling: een avontuurlijke tocht door het Gouda van de Middeleeuwen.

Brot van Gromme is een echte meesterverteller. Met zijn prachtige stem neemt hij je mee door de stadshistorie, die vol is van meeslepende sagen en legenden. Die verhalen zijn echt gebeurd: ze staan allemaal opgetekend in een klein, beduimeld schriftje dat Brot heeft gevonden in een eeuwenoud archief. In dat boekje staat een avontuur opgetekend dat zijn weerga niet kent. Je kunt het zelf meemaken tijdens de StoryTrail stadswandeling Gouda.

Samen met verteller Brot en je mede-wandelaars ontmoet je de stadsbewoners van lang geleden. Kooplieden, viswijven, zakkendragers, sluiswachters én schipperszoon Wouter Hugesz, die wanhopig op zoek is naar zijn spoorloos verdwenen vader. Of hij hem zal vinden? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Gouda, een heerlijke mix van historie en verteltheater.

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zondag 5 april 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter