Zondagmiddag 5 april: StoryTrail stadswandeling laat je de geschiedenis van Arnhem beleven

Storytrail Stadswandeling Arnhem Verhalenverteller Phileas Overtuig

PERSBERICHT

Zondagmiddag 5 april:
StoryTrail stadswandeling laat je de geschiedenis van Arnhem beleven

Verhalenverteller Phileas van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor de StoryTrail stadswandeling Arnhem op zondag 5 april. Dit is geen gewone stadswandeling, maar een vertel-avontuur dat bol staat van prachtige verhalen uit de Arnhemse geschiedenis.

Phileas neemt je mee naar de tijd dat Arnhem een machtige stad was. Misschien wel de machtigste van het hele land. Hertog Karel van Gelre zwaaide hier toen de scepter. Hij had een groot rijk en vele vijanden. Die bestreed hij met harde én met zachte hand, met kracht en list, met oorlog en met diplomatie.

Hoe hij dat aanpakte? Verteller Phileas laat het je beleven. In zijn verhalen diept hij de geheimen op die verborgen liggen onder de muren van de Geckenpoort en het Duivelshuis. Hij laat je kennis maken met Maarten van Rossum, de keiharde veldheer. En hij heeft een ontmoeting geregeld met een geheimzinnige waarzegster. Ga mee, geniet van eeuwenoude vertellingen, dompel je onder in de geschiedenis en geniet van een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 5 april 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter