StoryTrail stadswandeling op zondag 5 april: Beleef de geschiedenis van Brielle met verteller Franciscus

StoryTrail stadswandeling Haarlem verteller Franciscs Recht door zee

PERSBERICHT

StoryTrail stadswandeling op zondag 5 april:
Beleef de geschiedenis van Brielle met verteller Franciscus

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondagmiddag 5 april de eerste StoryTrail stadswandeling van het nieuwe seizoen in Brielle. Verhalenverteller Franciscus gidst je door de fantastische geschiedenis van dit unieke stadje.

De StoryTrail stadswandeling Brielle is geen gewone rondleiding. Dat merk je al snel als je met Franciscus op stap gaat. De verteller dompelt je onder in het meeslepende verleden van de oude vestingstad. Je komt terecht in een wereld van woeste zeeslagen, onderhandelingen over oorlog en vrede, liefde en verraad. De straten en stegen van het eeuwenoude Brielle vormen het prachtige decor van deze bijzondere vertelvoorstelling. Wees gewaarschuwd: Franciscus vertelt je een geschiedenis die niet al te best gaat aflopen. Maar toch zul je na anderhalf uur kunnen terugkijken op een heerlijk stadsavontuur dat je niet snel meer zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Brielle begint op zondag 5 april 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-brielle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter