StoryTrail stadswandeling Breda op 11 april: Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

eric-de-beweerde-04-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

StoryTrail stadswandeling Breda op 11 april:
Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

Op zaterdag 11 april vertelt acteur Erik de Beweerde van theatergezelschap Stadsavonturen de mooiste en spannendste verhalen uit de geschiedenis van Breda. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt hij zijn publiek terug naar het diepe donkere stadsverleden.

Een Bredase stadswandeling met Eric is een bijzondere belevenis. Verhalen die de mensen elkaar al eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij opnieuw tot leven. Je komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, list, strijd en opofferingsgezindheid. Je ontmoet barse krijgsheren, slimme torenwachters, vrome begijnen én natuurlijk de bemanning van het legendarische Turfschip van Breda. Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen stadsverhalen en bewonder de helden van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Breda is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Breda begint op zaterdag 11 april 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter