StoryTrail stadswandeling Rotterdam op 15 maart: Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

Stadswandeling Rottedam Oude Haven verhalenvertellern Jacobus

PERSBERICHT

StoryTrail stadswandeling Rotterdam op 15 maart:
Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

Op zondag 15 maart vertelt acteur Jacobus van theatergezelschap Stadsavonturen bijzondere verhalen over de geschiedenis van Rotterdam. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt hij zijn publiek mee naar de jaren ’30 van de vorige eeuw.

Rotterdam was in die tijd een stad die rook naar touw, teer en kolen. Sjouwermannen liepen af en aan met tonnen en zakken. En rond de Oude Haven wemelde het van passagierende zeelui. Verteller Jacobus laat je dat oude Rotterdam beleven door de ogen van Hendrik, een straatjongen die langs de havens dwaalt op zoek naar avontuur. De wijde wereld, de zee, piraten: dat is waarvan hij droomt. De afgemeerde oceaanstomers en de rauwe zeebonken zien er heel aanlokkelijk uit. Maar hoe zal hij ooit kunnen ontsnappen uit het Rotterdam van de crisistijd, waar je elke cent om moet draaien en waar de ene na het andere de firma failliet gaat?

Dwalend langs de Oude Haven, langs de historische schepen en langs het Witte Huis neemt verteller Jacobus je mee naar de stad van Hendrik. Zo meeslepend vertelt hij de verhalen van toen dat je het oude Rotterdam bijna kunt horen, kunt ruiken en kunt aanraken. Samen met de verteller en met je mede-wandelaars beleef je een heerlijk vertel-avontuur. En hoe het gaat aflopen met Hendrik? Ook dat ga je ontdekken tijdens de StoryTrail stadswandeling Rotterdam.

De StoryTrail stadswandeling Rotterdam begint op zondag 15 maart 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-oude-haven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter