Zondag 22 maart in Deventer: Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

marie-louise-07-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 22 maart in Deventer:
Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondagmiddag 22 maart de eerste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen in Deventer. Verhalenverteller Marie Louise gidst haar publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Marie Louise neemt je ver mee terug in de tijd en laat je de sfeer van de vroege Middeleeuwen proeven. Onder de stenen van de stad liggen de spannende, grappige en ontroerende verhalen uit die tijd nog altijd verborgen. Marie Louise tovert de stadsbewoners van lang geleden op meeslepende wijze tot leven. Slimme studenten, stokvisverkopers, valsemunters, boekenwurmen en koekenbakkers: tijdens deze StoryTrail kun je hun fantastische avonturen zelf meemaken. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je niet snel meer zult vergeten.

De StoryTrail stadswandeling Deventer begint op zondag 22 maart 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter