Zondag 23 februari in Leiden: Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

StoryTrail stadswandeling Haarlem verteller Franciscs Recht door zee

PERSBERICHT

Zondag 23 februari in Leiden:
Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondagmiddag 23 februari de eerste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen in Leiden. Verhalenverteller Franciscus gidst zijn publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Op meeslepende wijze brengt Franciscus de helden en schurken uit de tijd van Leidens beleg en ontzet tot leven. De sluwe veldheer Valdez, de dappere burgemeester van der Werff, de onbaatzuchtige duivenhouder Willem Corneliszoon én natuurlijk de legendarische Leidse Glippers: tijdens deze stadswandeling kun je hun fantastische avonturen zelf meemaken. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je niet snel meer zult vergeten.

De StoryTrail stadswandeling Leiden begint op zondag 23 februari 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter