Zondag 1 maart: StoryTrail stadswandeling laat je de geschiedenis van Gouda beleven

stadswandeling-gouda- storytrail-wandeling-met-verteller

PERSBERICHT

Zondag 1 maart:
StoryTrail stadswandeling laat je de geschiedenis van Gouda beleven

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 1 maart een StoryTrail stadswandeling door Gouda, vol sagen, legenden en historische verhalen. Verteller Erik de Beweerde gidst zijn publiek door de bewogen stadsgeschiedenis.

Vergeet de kaas, de kaarsen en de stroopwafels. Tijdens de StoryTrail stadswandeling draait het om mensen van vlees en bloed. Verteller Eric neemt je mee naar het Gouda van de Middeleeuwen. Je raakt verzeild in een stad van turfschippers, viswijven, zakkendragers, schouten en beulen. Zij nemen je mee op een historisch avontuur dat zijn weerga niet kent. Samen met de verteller en je mede-wandelaars dwaal je anderhalf uur door een andere wereld. Ga mee en geniet van een heerlijke mix van geschiedenis en verteltheater in het prachtige decor van de binnenstad.

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zondag 1 maart 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter