Zondag 8 maart in Breda: Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

eric-de-beweerde-04-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 8 maart in Breda:
Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondagmiddag 8 maart de eerste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen in Breda. Verhalenverteller Erik de Beweerde gidst zijn publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Op meeslepende wijze brengt Eric de helden en schurken uit het stadsverleden tot leven. De deftige bewoners van de Catharinastraat, de vrome juffrouw meesteres van het Begijnhof, de keiharde veldheer Houtepen en de verliefde torenwachter Thomas: tijdens deze StoryTrail kun je hun fantastische avonturen zelf meemaken. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je niet snel meer zult vergeten.

De StoryTrail stadswandeling Breda begint op zondag 8 maart 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter