StoryTrail stadswandeling Haarlem op 22 maart: Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

StoryTrail stadswandeling Haarlem verteller Franciscs Recht door zee

PERSBERICHT

 

UPDATE: Deze StoryTrail stadswandeling is verplaatst naar zondag 29 maart, 14:00 uur.

 

StoryTrail stadswandeling Haarlem op 22 maart:
Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

Op zondag 22 maart vertelt acteur Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen de mooiste en spannendste verhalen uit de geschiedenis van Haarlem. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt hij zijn publiek terug naar het diepe donkere stadsverleden.

Een Haarlemse stadswandeling met Franciscus is een bijzondere belevenis. Verhalen die de mensen elkaar al eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij opnieuw tot leven. Je komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, list, strijd en onverschrokkenheid. Je ontmoet machtige graven, geniale uitvinders, vrijgevige kooplieden én natuurlijk de legendarische Kenau Simonsdochter Hasselaer. Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen stadsverhalen en bewonder de helden en heldinnen van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Haarlem is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 22 maart 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter