16 en 20 april 2017: Storytrail stadswandeling door Utrecht

rinus4-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

16 en 20 april 2017: Storytrail stadswandeling door Utrecht

Verhalenverteller Rinus Zwabber van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een avontuurlijke Storytrail stadswandeling door de binnenstad van Utrecht. Op zondagmiddag 16 april en donderdagavond 20 april laat hij u genieten van eeuwenoude stadsverhalen.

Dwalend door de Utrechtse straten, stegen en binnentuinen neemt de verteller u mee naar het verre verleden. U beleeft de sagen en legenden van de oude bisschopsstad en maakt kennis met de helden en schurken van toen. Geen saaie feitjes en jaartallen, maar meeslepende verhalen die u niet snel zult vergeten. De Storytrail stadswandeling Utrecht is een fijne mix van theater, historie en gezelligheid.

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 16 april 2017 om 14.00 uur en op donderdag 20 april om 20.00 uur op het Domplein. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: https://storytrail.nl/stadswandeling-utrecht/. Reserveer uiterlijk vier dagen voor de vertrekdatum met de kortingscode STORYTRAIL7PF8964 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter