2 en 20 april 2017: Storytrail stadswandeling door Breda

eric-de-beweerde-03-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

2 en 20 april 2017: Storytrail stadswandeling door Breda

Op zondagmiddag 2 april en donderdagavond 20 april kunt u op een bijzondere manier kennismaken met de bewogen geschiedenis van Breda. Verhalenverteller Erik de Beweerde nodigt u uit voor een Storytrail stadswandeling door de prachtige binnenstad. Dwalend door straten en hofjes brengt hij een unieke mix van verhalen, historie en avontuur.

De verteller, geboren en getogen Bredanaar, neemt u mee terug in de tijd, naar het Breda van de Tachtigjarige Oorlog. Met vrolijke, spannende en ontroerende verhalen brengt hij de stad van toen tot leven. U ontdekt de geheimen van de deftige Catharinastraat, vaart mee op het legendarische Turfschip en maakt kennis met de Bredanaars van toen. De Storytrail stadswandeling Breda is een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 2 april om 14.00 uur en op donderdag 20 april om 20.00 uur voor het stadhuis op de Grote Markt. Tickets kosten € 17,- per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9,-). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-breda. Reserveer uiterlijk vier dagen voor de wandeling met de kortingscode STORYTRAIL7ER8964 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter