Donderdagavond 20 april 2017: Storytrail Arnhem met verhalenverteller

godefridus2-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Donderdagavond 20 april 2017: Storytrail Arnhem met verhalenverteller

Maak een heerlijke avondwandeling door een stad vol eeuwenoude verhalen! Op donderdagavond 20 april bent u van harte welkom bij de Storytrail stadswandeling van meesterverteller Godefridus. Zwerf samen met hem door Arnhem en geniet van meeslepende stadsvertellingen over macht, moed, overmoed en ontreddering. 

Ooit was Arnhem de thuisbasis van Karel van Gelre. Aan het begin van de 16e eeuw regeerde deze hertog met straffe hand over de Lage Landen. Hij won de ene veldslag na de andere en was kind aan huis bij koningen, keizers en Pausen. De verhalenverteller neemt u mee naar het Arnhem van Hertog Karel. U ontmoet zijn duivelse rechterhand aan het hof. Zijn vrome tweelingzus. En de waarzegster die Karel zijn toekomst influistert. Als dat maar goed afloopt… Ga mee en beleef Arnhem als nooit tevoren.

De Storytrail stadswandeling door Arnhem begint op donderdag 20 april 2017 om 20.00 uur bij beeld van het Aardvarken in de Kortestraat. Tickets kosten € 17 (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-arnhem. Reserveer vóór 17 april met de kortingscode STORYTRAIL7GE8964 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter