Zondag 23 april 2017: Storytrail stadswandeling door Utrecht

de-zwitser-18-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 23 april 2017: Storytrail stadswandeling door Utrecht

Op zondag 23 april kunt u de sagen en legenden van Utrecht beleven tijdens een bijzondere Storytrail stadswandeling. Meesterverteller Bastiaan de Zwitser is uw gids. Hij brengt de geschiedenis van de prachtige Domstad op unieke wijze tot leven.

Een stad bestaat niet alleen uit stenen, maar vooral uit mensen, hun passie en hun verhalen. Dat merkt u al snel als u op stap gaat met Bastiaan, een van de verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen. Hij neemt u mee in zijn vertellingen en voor u het weet, waant u zich eeuwen terug in de tijd. Zo beleeft u het verhaal van de ingemetselde non in de Buurkerk, het wonderkind en de gesloten steen. En nog heel veel meer! Een heerlijk uitje voor jong en oud, vol verteltheater, historie en vermaak.

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 23 april 2017 om 14.00 uur op het Domplein. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer vóór 20 april met de kortingscode STORYTRAIL7BS8964 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter