zondag 4 juni 2017: Storytrail stadswandeling Deventer

marie-louise-07-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

zondag 4 juni 2017: Storytrail stadswandeling Deventer

Een gezellig, cultureel uitje voor Pinksteren: op zondag 4 juni kunt u door de oude straten en stegen van Deventer struinen met verhalenverteller Marie Louise. Tijdens een speelse en interactieve stadswandeling brengt zij geschiedenis en legendes tot leven.

De verteller van theatergezelschap Stadsavonturen laat u tijdens deze Storytrail stadswandeling op een bijzondere manier kennismaken met een van de mooiste steden van Nederland. U luistert niet alleen naar spannende verhalen, maar wordt er zelfs voor even onderdeel van. Samen met uw mede-wandelaars kruipt u in de huid van de kleurrijke stadsbewoners van vroeger. Een afgunstige hertog, een valsemunter,  twee onafscheidelijke zusjes, een heilige, een nar en nog veel meer grappige, boosaardige en inspirerende personages passeren de revue. Ga mee en ervaar het bewogen verleden van de Hanzestad.

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 4 juni om 14.00 uur voor de Waag, Brink 56, 7411 BV Deventer. Tickets kosten € 17 (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-deventer. Reserveer vóór 1 juni met de kortingscode STORYTRAIL7CM5546 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter