16 en 30 september: Storytrail Landgoedwandeling Amelisweerd met verhalenverteller Wannes

wannes-10-verteller-stadswandeling-storytrail-1

PERSBERICHT

16 en 30 september:
Storytrail Landgoedwandeling Amelisweerd met verhalenverteller Wannes

Verhalenverteller Wannes van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een bijzondere verhalenwandeling door Amelisweerd. Op zondag 16 en zondag 30 september is hij uw gids. De Storytrail Landgoedwandeling Amelisweerd is een natuurwandeling, historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één.

Wandelend door het groen vertelt Wannes u de mooiste, grappigste en spannendste verhalen over het Utrechtse stadsbos. U ontdekt hoe Amelisweerd aan zijn naam kwam en maakt kennis met koningen, markiezen en andere voorname lieden die dit woud ooit als woonplaats kozen. Laat u meenemen door de legenden, verdwaal in de tijd, droom weg bij wat ooit was en geniet van een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail landgoedwandeling Amelisweerd begint op zondag 16 september en zondag 30 september 2018 om 14.00 uur bij het terras van De Veldkeuken in Amelisweerd. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling-landgoed-amelisweerd. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter