Zondag 23 september: Storytrail stadswandeling Arnhem – In de voetsporen van Karel van Gelre

stadswandeling zwolle storytrail verhalen verteller godefridus handen

PERSBERICHT

Zondag 23 september:
Storytrail stadswandeling Arnhem – In de voetsporen van Karel van Gelre

Op zondag 23 september kunt u de geschiedenis van Arnhem ontdekken tijdens een Storytrail stadswandeling met verhalenverteller Godefridus. Dwalend door de binnenstad vertelt hij u de mooiste en spannendste verhalen uit de diepe donkere stadsgeschiedenis, met de bizarre avonturen van de Hertog van Gelre als rode draad.

‘Alles draait om macht en aanzien.’ Dat is geen ferme uitspraak van Trump of Poetin, maar van Karel van Egmond, de laatste hertog van Gelre. Ooit zwaaide hij de scepter in Arnhem en verre omstreken. Hij was een machtig leider, gevreesd  in heel Europa. Hoe speelde deze Hertog Karel het politieke spel? Sloeg hij met de vuist op tafel en heerste hij met harde hand? Strooide hij met schouderklopjes op zoek naar bondgenoten? Of was hij van alle markten thuis? Tijdens de Storytrail stadswandeling Arnhem kunt u het zelf ontdekken. Ga mee, beleef de verhalen en dans samen met de Hertog van Gelre op het slappe koord van de macht.

De Storytrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 23 september 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter