18 november: Op zoek naar historische Utrechtse helden met verhalenverteller Rinus Zwabber

rinus2-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

18 november:
Op zoek naar historische Utrechtse helden met verhalenverteller Rinus Zwabber  

Verhalenverteller Rinus Zwabber van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een buitengewone stadswandeling door Utrecht. Op 18 november gaat hij met zijn publiek op zoek naar de grootste helden uit de geschiedenis van de stad, en naar hun wonderbaarlijke levensverhalen.

De Storytrail stadswandeling Utrecht van Rinus Zwabber is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De verteller brengt een zwierige mix van geschiedenis, theater en sterke verhalen. Wandelend door straten en stegen vergeet u de tijd van nu en waant u zich ooggetuige van het stadsverleden. U maakt kennis met de meest uiteenlopende Utrechtse helden: gevierd en verguisd, eeuwig beroemd of voor altijd vergeten. Ga mee met Rinus en geniet van een heerlijke middag vol verrassende wendingen.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 18 november 2018 om 14.00 uur. Vertrek vanaf het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter