25 november: Beleef het Beleg van Leiden met verhalenverteller Johannes

johannes-19-verteller-stadswandeling-storytrail-8

PERSBERICHT

25 november: Beleef het Beleg van Leiden met verhalenverteller Johannes

Verhalenverteller Johannes komt op zondag 25 november naar de Leidse binnenstad met een koffer vol historische verhalen. Wandelend langs grachten en monumenten vertelt hij het enerverende verhaal van Leidens Beleg en Ontzet.   

Tijdens zijn Storytrail stadswandeling brengt verteller Johannes een sprankelende mix van theater, historie en sterke verhalen. Wie met hem door Leiden loopt, voelt zich anderhalf uur lang ooggetuige van de geschiedenis. Johannes vertelt hoe het Leiden verging in 1574, toen de stad werd belegerd door soldaten van de Spaanse koning. Wonderlijke, meeslepende verhalen zijn het: over honger en strijd, geloof en wanhoop, list en liefde. Ga mee met de Storytrail stadswandeling Leiden en geniet van een onvergetelijke middag vol avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op zondag 25 november 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter