Zondag 2 december: Duik in de geschiedenis van Amsterdam met verhalenverteller Anna Johanna

anna-johanna-01-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 2 december:
Duik in de geschiedenis van Amsterdam met verhalenverteller Anna Johanna

Verhalenverteller Anna Johanna van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een Amsterdamse stadswandeling vol sagen, legenden en historische verhalen. Ga mee en neem een avontuurlijke duik in de geschiedenis van de hoofdstad.

Tijdens de Storytrail stadswandeling brengt verteller Anna Johanna een bruisende mix van theater, historie en sterke verhalen. Wie met haar door de binnenstad loopt, voelt zich anderhalf uur lang ooggetuige van de geschiedenis. Een geschiedenis vol wonderlijke verhalen over geloof en wanhoop, list en liefde, oorlog en vrede. U ontmoet beroemde schurken en vergeten helden en ontdekt hoe een wereldstad kon verrijzen uit de zompige moerassen langs de Amstel. De Storytrail stadswandeling Amsterdam is een buitengewoon vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Amsterdam begint op zondag 2 december 2018 om 11.00 uur op de Dam. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amsterdam. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter